English

مهارت مسوولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ ارتقا می یابد

آرشیو خبر بازدید: 1664 کد مطلب: 972  

مهارت مسوولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ ارتقا می یابد

ایرنا
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی، از برگزاری نخستین دوره آموزشی برای ارتقا مهارت مسئولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ کشور خبر داد.
۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن ساعت 12:05

 عباس عباسی هدف از برگزاری نخستین دوره آموزشی مسوولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ را بهبود دستورالعمل های بهداشتی و همچنین افزایش مهارت های مسوولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ تجاری و مراکز پاستوریزه تخم مرغ عنوان کرد.

وی گفت: ارایه محصولات بهداشتی برای عرضه به مصرف کنندگان با لحاظ کردن ضوابط و مقررات بهداشتی در زنجیره تولید، حمل و نقل، نگهداری، بسته بندی و صادرات تخم مرغ از مهمترین اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ابراز امیدواری کرد که با همکاری سه جانبه تولیدکنندگان، مسوولان فنی بهداشتی و سازمان دامپزشکی کشور، روند رو به رشد مصرف تخم مرغ بهداشتی در قالب بسته بندی های بهداشتی قابل ردیابی و همچنین استفاده از تخم مرغ پاستوریزه در صنایع جانبی غذایی ادامه یابد.

عباسی تصریح کرد: این دوره آموزشی برای مسوولان فنی بهداشتی مراکز بسته بندی تخم مرغ استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، قم، تهران، البرز، مرکزی و سمنان برپا شده است.


اخبار مرتبط با این خبر


نام :
پست الکترونیکی :
نظر شما :