رئیس سازمان غذا و دارو در مراسم روز جهانی غذا گفت: با استفاده از این ضابطه مردم میتوانند از طریق رنگبندی میزان سلامت کلیه فرآوردههای غذایی را از نظر شکر، نمک و چربی به راحتی تشخیص دهند.
به گزارش خبرنگار «نسیم»، رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو در مراسم روز جهانی غذا که در سالن اجلاس سران برگزار شد از رونمایی ضابطه جدید برچسب گذاری فرآوردههای غذایی خبر داد و گفت: با استفاده از این ضابطه مردم میتوانند از طریق رنگبندی میزان سلامت کلیه فراوردههای غذایی را از نظر شکر، نمک و چربی به راحتی تشخیص دهند.
وی در همایش روز جهانی غذا در سالن اجلاس سران تهران افزود: ضابطه برچسب گذاری فرآوردههای غذایی شامل رنگها قرمز سبز و زرد بوده و قرار است ظرف 18 ماه روی کلیه فرآوردههای غذایی نصب شود.
وی گفت: سلامت محوری در همه تصمیمگیریهای سازمان غذا و دارو یک اصل است و در همین راستا تا کنون 600 محصول صنایع غذایی جایزه و مهر روز سلامت داده شده است.
وی با بیان اینکه یک چهارم هزینههای خانوار در ایران مربوط به خرید محصولات غذایی است گفت: سهم و صنایع غذایی از تولید ناخالص داخلی کشور به یک چهارم میرسد که بسیار زیاد است.
به گفته دیناروند میتوان به ارتقاء سلامت محصولات غذایی تا 10 سال به متوسط عمر مردم ایران افزود.