English

برگزار نشدن نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی اتفاق بدی در صنعت چاپ کشور بود

آرشیو خبر بازدید: 867 کد مطلب: 5080  
احمد ابوالحسنی:

برگزار نشدن نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی اتفاق بدی در صنعت چاپ کشور بود

ایپینا
رییس اتحادیه لیتوگرافان معتقد است: تا زمانی که اقتصاد کشور در سطح کلان اصلاح نشود رخدادهایی مانند تعطیلی نهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی و دیگر نمایشگاه‌های تخصصی در این صنعت و صنایع دیگر را بیشتر شاهد خواهیم بود.
۱۳۹۸ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ساعت 09:50

 احمد ابوالحسنی رییس اتحادیه لیتوگرافان با اشاره به عدم برگزاری نهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی در سال جاری، گفت: برگزار نشدن نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی اتفاق بدی در صنعت چاپ کشور بود که به دلیل مسایل  و مشکلات اقتصادی رخ داد و امیدواریم سال آینده با قدرت و توان بیشتری شاهد برگزاری آن باشیم.


وی افزود: ما نیز در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی نیز در بخش خارجی حدود ۸۵ درصد ریزش مخاطب داشتیم، از سوی دیگر با توجه به اینکه ۱۰۰ درصد صنعت چاپ وارداتی است به دلیل نوسانت نرخ ارز و بی‌ثباتی اقتصادی ایران این موضوع قابل پیش‌بینی بود.

ابوالحسنی با بیان اینکه استمرار مشکلات اقتصادی و ارزی از دیگر دلایل برگزاری نمایشگاه چاپ دیجیتال به شمار می‌آید، عنوان کرد: در این زمینه معتقدم تا زمانی که اقتصاد اصلاح نشده و مسایل کلان این حوزه حل نشود مشابه این رخدادها را در این صنعت و دیگر صنایع بیشتر شاهد خواهیم بود.

رییس اتحادیه لیتوگرافان ادامه داد: تا جایی که اطلاع داریم در نمایشگاه بین‌المللی هم بسیاری از نمایشگاه‌ها در بخش داخلی و ریالی ریزش داشتند و اگر چه ما در بخش داخلی نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی تهران ریزش نداشتیم اما هنوز نمی‌دانیم که وضعیت ما در سال جاری چگونه خواهد بود.

وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌کنندگان نمایشگاه چاپ دیجیتال علاقه داشتند که در این رویداد حضور داشته باشند، گفت: مساله اینجا است که اگر دستگاهی نباشد که شرکت‌ها بفروشند، حضور در نمایشگاه توجیه اقتصادی ندارد زیرا این رویداد به معنی ارایه دستگاه‌های جدید و ارتباط گرفتن با مشتری است.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه برگزار نشدن نمایشگاه چاپ دیجیتال برای صنعت چاپ و فعالان چاپ دیجیتال اتفاق ناخوشایندی بود، افزود: در این زمینه باید گفت به دلیل مشکلتی که اکنون کشور با آن روبه‌رو است باید گفت که چاره‌ای نیست و باید صبر کرد که این مشکل با تدبیر و کمک و همدلی مرتفع شود.

وی همچنین درباره لزوم خلاقیت و ایده‌پردازی در چاپ دیجیتال گفت: چاپ دیجیتال رو به رونق است و این حوزه پررنگ شده است، به غیر از یکسری ناشران مطرح و حرفه‌ای اکنون بیش از ۴۰ درصد کتاب‌هایی که تا پیش از این به صورت افست چاپ می‌کنند اکنون توسط چاپ دیجیتال منتشر می‌شود.

به گفته وی، چاپ دیجیتال آینده روشنی دارد و اگر می‌خواهیم در این زمینه موفق باشیم نیاز است که دولت به آن وارد شود و ارزی برای برای واردات ماشین‌الات دست دوم اختصاص دهد تا این حوزه رونق داشته باشد زیرا اگر این اتفاق نیفتد فاصله ما با دنیا زیاد می‌شود.

ابوالحسنی با بیان اینکه نمی‌توان چاپ دیجیتال را فراموش کرد، تاکید کرد: کنار گذاشتن یا فراموشی چاپ دیجیتال عملی نمی‌شود زیرا گسترده استفاده آن بسیار توسعه پیدا کرده به عنوان مثال در بخش لیبلینگ تیراژهای پایین این حوزه رونق بسیار خوبی دارد و این شیوه چاپی می‌تواند برای شخصی‌سازی محصولات و کالاها کاربرد زیادی داشته باشد.

اخبار مرتبط با این خبر


نام :
پست الکترونیکی :
نظر شما :