English

میزان کربن موجود در قوطی های کنسرو کاهش یافته است.

آرشیو خبر بازدید: 1359 کد مطلب: 285  

میزان کربن موجود در قوطی های کنسرو کاهش یافته است.

تحقیقات ایمپک نشان میدهد میزان کربن موجود در قوطی های کنسرو کاهش یافته است.
۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد ساعت 19:02

 ایمپک، اتحادیه بسته بندی فلزی اروپا (Empac – European Metal Packaging) و اعضایش تحقیقاتی را که بر روی قوطی های کنسرو فلزی آغاز کرده بودند به تازگی به اتمام رسانیده اند. نتایج این تحقیق نشان میدهد که بین سالهای 2000 تا 2010 میزان کربن موجود در قوطی های کنسرو با کاهش چشمگیر 30% روبرو بوده است. این نتیجه ثابت میکند که صنعت بسته بندی فلزی با کمترین هزینه ( با هماهنگ کردن خود با برنامه های مجمع بهره وری منابع اروپا) به این موفقیت رسیده است.

این کاهش چشمگیر کربن دی اکسید از طریق کم کردن وزن قوطیهای کنسرو، به دست آمده است. هرچند، افزایش قابل توجه میزان  بازیافت فولاد نیز در کاهش کربن دی اکسید تاثیرگذار بوده است.  از سال 2000 تا کنون، میانگین وزن قوطی های کنسرو 6% کاهش یافته است در حالیکه میانگین میزان بازیافت فولاد در اروپا 44% افزایش یافته است. هرچند در آینده میتوان با پیشرفت در هر دو زمینه کاهش وزن قوطی های کنسرو و میزان بازیافت فولاد، میتوان به آماری دو رقمی در زمینه کاهش وزن قوطی ها دست یافت.

امروزه قوطی های کنسرو بیش از پیش سبکتر، ایمنتر، محکم تر و با دوام تر هستند و نقش بسیار مهمی در زنجیره ی غذایی انسان ها ایفا میکنند.


اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 میزان کربن موجود در قوطی های کنسرو کاهش یافته است. ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد


نام :
پست الکترونیکی :
نظر شما :