English

امید صنعت چاپ ایران به جوانانش است

آرشیو خبر بازدید: 3760 کد مطلب: 267  
گفتگو با دبیرکل انجمن روتوگراور اروپا؛

امید صنعت چاپ ایران به جوانانش است

خبرگزاری مهر
جیمز سیور دبیرکل انجمن چاپ روتوگراور اروپا می‌گوید: تصور می‌کنم در آینده وضعیت صنعت چاپ و بسته‌بندی در ایران شرایط بسیار مناسبی را تجربه خواهد کرد چرا که جوانان آن دارای جاه‌طلبی‌هایی هستند که به توسعه و بهبود شرایط منجر خواهد شد.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد ساعت 10:03

 جیمز سیور دبیرکل انجمن چاپ روتوگراور اروپا چندی پیش به منظور سخنرانی در اولین سیمنار بین‌المللی چاپ روتوگراور در ایران، به تهران سفر کرد. و این حضور کوتاه مدت، فرصتی بود برای انجام یک گفتگو با او که در زیر از نظر می‌گذرد:

* درباره وظایف، مسئولیت‌ها و عملکرد انجمن چاپ روتوگراور اروپا (ERA) توضیح می‌دهید؟

انجمن چاپ روتوگراور اروپا، سازمانی فنی است که وظیفه هدایت و راهبری این صنعت را در اروپا برعهده دارد. هدف اصلی این انجمن افزایش توان چاپ صنعتی و بسته‌بندی اروپا تعریف شده است. در حقیقت این انجمن با استفاده از ابزارهای موجود سعی می‌کند که وضعیت این صنعت را در ساختار کشورهای عضو اتحادیه اروپا تقویت کرده و زمینه‌های رشد آن را فراهم آورد. این هدف را از طریق برگزاری سیمنارهای تخصصی، معرفی بازارهای هدف به تولیدکنندگان و ارتقاء سطح بازار به انجام می‌رسانیم. به نوعی می‌توان انجمن چاپ روتوگراور اروپا را پل ارتباطی بین تولیدکنندگان ماشین‌آلات، واحدهای چاپی و بازارهای هدف در منطقه اروپا و حتی در سطح بین‌المللی دانست.

* راه‌های ارتباطی این انجمن با فعالان صنعت چاپ روتوگراور در اروپا، به شکلی برقرار می‌شود؟

انجمن چاپ روتوگراور اروپا دارای اعضایی که هر یک به سهم خود در تلاش هستند تا از طریق این پل ارتباطی، محصولات و دستاوردهای خود را به متقاضیان و مشتریانشان عرضه کنند. علاوه بر این انجمن روتوگراور اروپا ارتباط و تعامل مناسبی نیز با مجامع دانشگاهی این قاره دارد. به شکلی که در دوره‌های آموزشی مختلفی را در دانشگاه‌های معتبر اروپایی مانند دانشگاه اشتوتگارت برگزار می‌کند. البته ارتباطاتی نیز با مسئولان و سران کشورها داریم که سعی می‌کنیم در قالب این ارتباطات زمینه فعالیت واحدهای صنعتی را بیش از پیش فراهم آوریم.

* آقای سیور! برای بار چندم است که به ایران می‌آیید؟

بنده برای بار دوم است که راهی ایران می‌شوم. نخستین حضورم در ایران مربوط به 14 سال پیش است که در سفری شخصی و به منظور بازاریابی راهی ایران شدم و تا حدودی با ظرفیت‌های صنعت چاپ در ایران آشنا شدم.

* آیا بین این دو نوبت سفر به ایران، تغییراتی را در وضعیت صنعت چاپ ایران مشاهده کرده‌اید؟ به طور کلی چه تفاوت‌هایی در واحدهای چاپی ایران از 14 سال گذشته تاکنون شاهد بودید؟

همان‌طور که گفتم در سفر قبلی به دلایل شخصی به ایران آمدم. اما تا حدودی با بعضی از واحدهای چاپی ایران آشنا شدم. در این سفر موفق شدم که از تعدادی از واحدهای صنعتی چاپ در ایران بازدید کنم به همین دلیل با ظرفیت‌های بسیار فراوانی در این عرصه در ایران روبرو شدم. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های واحدهای چاپ بسته‌بندی و صنعتی در ایران در بحث تعمیر و نگهداری است، در بازدیدی که چاپخانه‌های ایران داشتم متوجه شدم که این واحدها با ماشین‌آلاتی کار می‌کنند که در برخی موارد بیش از 30 سال از تاریخ تولید آن می‌گذرد اما خوشبختانه تکنسین‌های ایرانی موفق شده‌اند چاپ‌های با کیفیتی را از این ماشین‌ها به دست بیاورند. این موضوع بسیار مهمی است.

* با توجه به این نکته چه آینده‌ای را برای چاپ بسته‌بندی در ایران متصور هستید؟

ایران هم به لحاظ جمعیتش و هم به لحاظ بافت این جمعیت، یعنی جوان بودن، دارای ویژگی‌های بسیار ارزنده‌ای است، به طوری که بنده تصور می‌کنم در آینده وضعیت صنعت چاپ و بسته‌بندی در ایران شرایط بسیار مناسبی را تجربه خواهد کرد. چرا که جوانان دارای جاه‌طلبی‌هایی هستند که به توسعه و بهبود شرایط منجر خواهد شد.

بازدیدی هم از نمایشگاه دائمی آثار برتر مسابقات ملی جشنواره صنعت چاپ داشتید. وضعیت این آثار را چگونه دیدید و آیا تمایل به همکاری در این بخش با ایران دارید؟

آثاری که در این نمایشگاه عرضه شده بود، من و همراهانم را بسیار غافلگیر کرد. آثاری با حداکثر بهره‌دهی و کیفیت بسیار عالی. به نظر می‌رسد تولیدکنندگان این آثار می‌توانند در مسابقات انجمن چاپ روتوگراور اروپا که هر دو سال یک بار برگزار می‌شود، شرکت کنند چرا که این آثار قابلیت عرضه در عرصه‌های بین‌المللی را دارند.

ارزیابی شما از اولین سمینار بین‌المللی چاپ روتوگراور در ایران چیست؟ آیا انتظارات و توقعات شما را برآورده کرد؟

به نظر من، کیفیت برگزاری این سمینار بسیار عالی بود. مخاطبان و حاضران در سمینار بادقت و وسواس ویژه و خاصی به موضوعات سخنرانی گوش می‌کردند و تمام تلاش خود را داشتند تا حتی لحظه‌ای از سخنرانی را از دست ندهند. درخصوص کیفیت برگزاری هم باید بگویم که برگزارکنندگان این سمینار موفق شدند تا استانداردهای موجود در این خصوص را رعایت کرده و سمیناری در ابعاد بین‌المللی برگزار کنند. نظم حاکم بر سمینار، استفاده از نیروهای باتجربه و متخصص، ساختار سازمانی برگزارکننده و استفاده از پتانسیل‌های موجود، از جمله ویژگی‌های برجسته این سمینار بود.


اخبار مرتبط با این خبر
ردیفتیترتاریخ
1 امید صنعت چاپ ایران به جوانانش است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد


نام :
پست الکترونیکی :
نظر شما :