English

افزایش ماندگاری میوه و سبزی با چاپ های بازدارنده

آرشیو خبر بازدید: 2155 کد مطلب: 680  

افزایش ماندگاری میوه و سبزی با چاپ های بازدارنده

کلینیک بسته بندی
می توان گفت که یک تغییر کوچک در مدت ماندگاری محصولات کشاورزی می تواند تاثییرات بسزایی بر روی تک تک بخش های جامعه جهانی و تولید کنندگان داشته باشد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۸ آبان ساعت 16:44

 مدت ماندگاری محصولات کشاورزی مانند میوه ها وسبزها بسیار کم می باشد و یکی از شیوه های نگهداری آن ها پس از برداشت نگهداری در سردخانه می باشد که تاثیر زیادی بر مدت ماندگاری ندارد. این بدان معناست که میزان ضایعات زیاد می باشد همچنین میزان زیادی انرژی و آب هدر می رود که نقش تاثیرات مهمی بر روی کره زمین دارد.

در تحقیقات نشان داده شده است که میزان ضایعات در محصولات کشاورزی پس از برداشت ایالات متحده حدود 30 % می باشد که در واقع به معنی هدر رفتن آب شیرین ، کود ، انرژی و ... می باشد و هزینه های آن  بر دوش مصرف کنندگان می افتد.

گاز اتیلن گازی هست که به طور طبیعی در میوه ها و سبزی ها رخ می دهد و موجب رسیدن میوه ها می شود.

 بازدارنده methylcyclopropene -1(1-MPC) یک بازدارنده گاز اتیلن هست که توسط شرکت کرس لن اختراع گردیده است. این بازدارنده قابلیت  نگهداری میوه در شرایط دمای سردخانه  به مدت 10 سال را دارد ، هر چند که این شرایط بسیار سخت و ایده آل است به دلیل این که درون بسته بندی وجود حرارت و حلال ها در شرایط پایداری وجود ندارد.

 این بازدارنده گاز که پس از چهار سال تحقیقات صورت گرفته و اکنون در فاز تجاری می باشد به صورت پرینت شده در سطح بسته بندی قرار می گیرد ضخامت چاپ ان  متغییر می باشد و می تواند بروی فیلم و استرچ، شرینک ها ،پالت و ... چاپ شود و با جذب گاز و رطوبت مدت ماندگاری بسته بندی میوه را افزایش  دهد.

 


,


مهدى : چه طور ميشه از اين چاپ خريداري كرد
نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
نظر شما :