پایگاه اطلاع رسانی صنعت چاپ ایران به مناسبت روز دانشجو؛
اساتید دانشگاه با دغدغه و مشکلات عملی چاپ آشنایی کامل ندارند

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو این فرصت را غنیمت شمردیم تا نظر دانشجویان رشته چاپ را در مورد کم و کاست این رشته جویا شویم.

علی محمدی دانشجوی کارشناسی رشته چاپ واحد 5 علمی کاربردی و پرسنل مرکز چاپخانه سپاه با اشاره به اهمیت صنعت چاپ گفت: این صنعت نیازمند نگاهی تخصصی است و قبل از اینکه از آن به عنوان یک فن و حرفه یا د شود باید متذکر شد که امروزه با پیشرفت تکنولوژی و رشد صعودی آن در اقتصاد هر کشور،  نیازمند دانش و تخصص فعالان این عرصه بوده و باید به آن نگاه کارشناسی و تخصصی داشته باشیم.

دانشجوی واحد 5 با تاکید بر لزوم ارائه رشته چاپ به عنوان یک رشته تخصصی در دانشگاه‌ها افزود: واحد 5 عملی کاربردی  به عنوان تنها مرکز تخصصی چاپ و نشر با جذب اساتید مجرب و حرکت در چارچوبی صحیح، باید گامی مثبت در روند آموزش رشته چاپ دانست. ضمن اینکه این مرکز با  برگزاری دوره‌های آموزشی  برای فعالان  صنعت چاپ  کمک بسزایی در بهبود کیفیت  و بهره‌وری در این صنعت داشته است.

محمد فرخ صداقت‌بین دانشجوی این مرکز و مسئول چاپ و صحافی چاپخانه بانک ملت در خصوص دغدغه‌های رشته چاپ گفت: مشکل عدیده درخصوص رشته چاپ این است که بسیاری از اساتید به دلیل عدم فعالیت عملی در چاپخانه‌ تنها به صورت تئوری به این رشته اشراف دارند و با دغدغه و مشکلات آن آشنایی کامل ندارند.

دانشجوی این رشته گفت: صنعت چاپ علاوه بر تخصص نیازمند تجربه است. زمانی دانش و تخصص کاربردی‌ می‌شود که با تجربه توام باشد.

وی با اشاره به اینکه دوره‌های اموزشی گامی مثبت در جهت پیشرفت آموزش فعلان این صنعت است، گفت: برگزاری این دوره‌های آموزشی بسیار سودمند است و اگر به صورت عملی هم برگزار شود در بهبود روند کار کاربردی‌تر بوده و به کیفیت برگزاری آن کمک بسزایی می‌کند.

 

 

منتشر شده توسط خبرگزاری ایپینا در تاریخ ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر
کدخبر:2019منبع:خبرگزاری ایپیناتاریخ انتشار:۱۳۹۴ شانزدهم آذرلینک خبر: http://www.baketabonline.ir/Pages/News-2019.aspx