پایگاه اطلاع رسانی صنعت چاپ ایران
برگزاری کارگاه آشنایی با برچسب گذاری مواد غذایی و نحوه درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای

کارگاه آشنایی با برچسب گذاری فرآورده های غذایی و نحوه درج نشانگرهای تغذیه ای با حضور مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی، کارشناسان ستادی و کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه برگزار گردید.

 کارگاه آشنایی با برچسب گذاری فرآورده های غذایی و نحوه درج نشانگرهای تغذیه ای با حضور مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی، کارشناسان ستادی و کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه برگزار گردید.

در کارگاه مذکور رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو کردستان، ضوابط برچسب گذاری محصولات غذایی را تشریح نموده و ضمن بیان اهمیت درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای، نحوه محاسبه سهم مواد غذایی و درج علامت راهنمای تغذیه ای را بیان نمود.

 درحال حاضر روند درج نشانگرهای تغذیه ای مطابق برنامه زمان بندی کمیته فنی و قانونی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی در حال اجرا است.

منتشر شده توسط روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تاریخ ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد
کدخبر:1461منبع:روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستانتاریخ انتشار:۱۳۹۴ سي مردادلینک خبر: http://www.baketabonline.ir/Pages/News-1461.aspx